Diensten

We bieden onze diensten aan in verschillende vormen.

 

HR advies - per uur - In afstemming o.b.v. de werkzaamheden

Heeft u geen behoefte aan structurele HR ondersteuning, maar wilt u wel graag advies over een bepaald onderwerp, of speelt er een bepaalde situatie waar u graag in ondersteund wordt richting uw personeel dan past deze vorm van dienstverlening het beste bij u.

 

HR advies & Ondersteuning - Structurele ondersteuning - In afstemming o.b.v. de werkzaamheden

Binnen het HR advies worden de werkzaamheden en advisering aangepast op uw organisatie. In eerste instantie wordt er samen met u gekeken naar de situatie bij binnenkomst en zal er een algemeen advies worden uitgebracht hoe de uren het meest effectief kunnen worden ingevuld om uw doelen te bereiken. Structurele ondersteuning kan bestaan uit een vast dagdeel of meer per week, maar ook per 2 weken of per maand. Heeft u liever wel iemand op de achtergrond die u kunt benaderen bij vragen, dan kunt u bijvoorbeeld ook een dagdeel per maand flexibel afnemen.

 

Extern Vertrouwenspersoon - per jaar - € 495,-

Een extern vertrouwenspersoon biedt veiligheid en geeft u de kans te werken aan een psychosociaal beleid. U sluit een jaarcontract af. Nadat we het contract hebben afgesloten zal ik mij zelf introduceren bij u en indien gewenst bij uw personeel. Ik draag er zorg voor dat de communicatie wordt verzorgd en de vertrouwenspersoon bekend is bij het personeel. Tevens wordt er gekeken naar het huidige beleid en waar nodig advies over de inzet van een juist beleid. In het jaarbedrag zijn 4 gesprekken opgenomen. Wordt dit aantal van 4 gesprekken overschreden dan zal het vervolg worden ingezet op basis van uren uiteraard in afstemming.

Bedragen zijn exclusief BTW

 

Ook zijn wij van mening dat geen organisatie hetzelfde is en daarom kijken we graag samen met u naar een passende offerte, mochten bovenstaande dienstverleningen niet bij uw wensen aansluiten.

Vul het contactformulier in en we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op
om de mogelijkheden door te nemen.